Kurssit

Järjestän ohjattuja keramiikkakursseja sekä tarjoan mahdollisuutta omatoimiseen työskentelyyn keramiikkastudiolla. Voit tilata myös räätälöidyn kurssin, tyhy-toimintaa tai puuhaa polttariporukoille. Saven myynti ja polttopalvelu kuuluvat valikoimiin.

Saven työstäminen on rentouttavaa ja inspiroivaa, mielen lisäksi myös keho nauttii konkreettisesta tekemisestä ja molemmin käsin työskentely on hyväksi aivojen toiminnalle. Pitkä ja monipuolinen kokemukseni studiokeraamikkona sekä keramiikan opettajana varmistavat, että saat käyttöösi ammattilaisen niksit ja onnistuneen tuokion saven parissa.
Nansotalo sijaitsee Nokialla hyvien liikenneyhteyksien varrella aivan rautatie- ja linja-autoaseman vieressä (esim. Tampereelta 15 min. junalla). Lähistöllä on myös parkkitilaa.
Tutustu kurssivalikoimaan, varaa aika työporukallesi tai tule toteuttamaan saviunelmiasi omatoimipajalle!

Kaikkiin hintoihin sisältyy alv 24%. Tarjolla on kahvia ja teetä, lisäksi on mahdollisuus säilyttää sekä lämmittää omia eväitä. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen silja(at)siljamerikallio.com tai merikalliosilja(at)gmail.com, tekstarilla/whatsappilla/soittamalla numeroon 050-594 0095 tai somen kautta.
Maksu suoritetaan etukäteen laskulla, mobilepaylla tai käteisellä, mahdollisuus maksaa myös kulttuuriseteleillä.

OMATOIMIPAJA
Vuokraan erillistä keramiikkastudiota omatoimiseen työskentelyyn. Keramiikkastudiolla on saven työstämiseen tarvittavat työkalut ja käytössä on hyvä valikoima enkopeita sekä lasitteita. Lyhyt ohjaus sisältyy hintaan, voimme esimerkiksi yhdessä miettiä miten ideasi olisi järkevintä toteuttaa.
Muuten osallistumisen edellytyksenä on valmius työstää savea itsenäisesti. Mikäli haluat dreijata, mainitse asiasta varausta tehdessäsi.
Hinnat:
3h 25 €, 7h 40 €, koko paja oman porukan käyttöön päiväksi 160 €.
Tilaan mahtuu kerralla 8-10 hlöä. Pyydä tarjousta pidemmästä työskentelyjaksosta, esim.
viikonlopusta tai viikosta omalle porukallesi.
Keramiikkastudiolla on myynnissä valikoima erilaisia savilaatuja hintaan 2,5-3 €/kg.
Aikoja järjestyy joustavasti, kysy itsellesi sopivaa!

TYHY-KURSSIT TAI POLTTARIT
Saven parissa työskentely ja käsillä tekeminen on terapeuttista sekä luovan hauskaa puuhaa myös porukalla. Hyvässä ohjauksessa käsillä tekemiseen tottumatonkin onnistuu ja saa keramiikkaesineen lisäksi muistokseen palkitsevan kokemuksen.
Järjestän yrityksille tyhy-kursseja ja kaveriporukoille vaikka polttariohjelmaa saven parissa. Tarjolla on useita eri vaihtoehtoja tehdä savesta käyttöesineitä tai veistoksia, esim. elämän malja, amppeli, saunan henki, nimimuki tai soiva keramiikkaesine. Kysy tarjousta, räätälöidään porukallesi sopiva kurssi.
Kurssin kesto aiheesta riippuen 1,5-4 h, hinnat 30-95 €/hlö (minimimaksu 300 € /ryhmä).
Hinnat sisältävät alv:n 24%, materiaalit ja poltot, ohjauksen sekä kahvitarjoilun.

POLTTOPALVELU
Polttomaksut (raakapoltto/lasituspoltto):
Minimimaksu 30 €
Pieni esine, noin kahvikupin kokoinen 2/4 €
Keskikokoinen esine, noin maitopurkin kokoinen 3/5 €
Suuri esine, korkeus tai leveys yli 25 cm 5/8 €
Jättisuuri esine, korkeus tai leveys 30-50 cm 8/10 €.
Sekä korkea että leveä esine hinnoitellaan erikseen.

Koko uunin vuokra
Iso uuni (uunilevy 50 x 50 cm, kork. 87 cm): raakapoltto 80 €, lasituspoltto 100 €
Keskikokoinen uuni (uunilevyn halk. 50 cm, kork. 41 cm): raakapoltto 50 €, lasituspoltto 70 €
HUOM! Mikäli haluat tuoda polttoon omista savista tehtyjä esineitä, ota mukaan savipaketti josta selviää maksimipolttolämpötila. Omia savia poltettaessa on asiakkaalla oltava vastuuvakuutus, sillä mahdollinen uunilevyjen tuhoutuminen, uunin rikkoutuminen ja kulut työskentelykatkosta laskutetaan asiakkaalta.

KURSSIT
Seuraavat ohjatut kurssit järjestetään syksyllä 2023, näistä julkaistaan ohjelma myöhemmin. Voit myös ehdottaa kurssiaiheita tai koota oman porukan, jolloin räätälöin kurssin toiveiden mukaan.
Seuraa tiedotusta nettisivuilla ja somessa!